Succesvol optreden van WE in de nieuwe samenstelling

11295942_836843843064991_217660767814543726_n

Op 23 mei hebben we voor het eerst in de nieuwe samenstelling opgetreden in Zorgcentrum De Roo van Capelle in Capelle a/d IJssel, voor zo’n vijftig man publiek. Zonder uitzondering gaven ze aan een erg leuke middag te hebben gehad en genoten te hebben van de liedjes. Waar mogelijk werd er van harte meegezongen, geklapt en zelfs gedanst.
Met maar liefst zeven nieuwe leden trad WE aan met een zeer gevarieerd programma. Ten dele kwamen songs terug van het grote optreden, getiteld ‘Waar is WE, een muzikale wereldreis’ uit 2013. Daarnaast waren er ook veel nummers uit het nieuwe repertoire, die tijdens dit optreden voor het eerst werden uitgevoerd. Om er zo maar twee van te noemen: Let me entertain you (Robbie Williams) en Viva la vida (Coldplay).
Als toegift zong het koor nogmaals ‘Waterloo’ van Abba, waarbij het publiek opnieuw enthousiast meedeed. Kortom: een zeer geslaagde middag, waarvan niet alleen het publiek heeft genoten, maar waar ook de leden met (heel) veel plezier op terugkijken.
Nu op naar het volgende (besloten) optreden tijdens het feest van onze drummer Hans Kuijpers, op 30 mei a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *