Creatief team

Sabine Geerlof - van de Zande

Dirigent 

Sabine Geerlof – van de Zande

Sabine is in januari 2022 gestart als dirigent van Vocalgroup WE. Sabine is in 1987 in Utrecht afgestudeerd als musicoloog. Daarnaast is ze  muziekdocent en heeft een jarenlange muzikale ervaring als koordirigent en organist.

Drummer

drummerHans Kuijpers

Hans is op 16-jarige leeftijd begonnen met slagwerkles op de muziekschool in Valkenburg.

Hij heeft gedurende zijn schooltijd in diverse bands gespeeld en is betrokken geweest bij de opbouw van een muzieksociëteit in Valkenburg en Maastricht. Na vele muzikale omzwervingen (o.a. een big band, allerlei Limburgse bands en diverse gelegenheids-optredens) is hij terecht gekomen in Capelle aan den IJssel. Hier heeft hij acht jaar gedrumd bij het ritmisch koor van de Sint Pauluskerk. Tegenwoordig hanteert hij de drumstokken bij Vocalgroup WE.

Pianist

Raul Santana Sáez de Ibarra

Raul heeft zijn opleiding tot pianist gevolgd aan de conservatioria van Getafe en  Madrid. Sinds 2013 woont hij in Nederland. In 2017 heeft hij zijn Bachelor in Jazz Piano behaald bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. En sinds 2019 mag hij zich zelfs Master in Jazz Piano noemen. Raul geeft pianolessen, speelt in diverse bands en is begeleider bij o.a. popkoor Pepperoni. Ook is hij te beluisteren op een aantal jazz albums  zoals Lost in van  SWART. en So Far van Gottfried di Franco.

Technicus

remcoRemco Franke

Remco maakte in 1987 kennis met Vocalgroup ‘WE’. Hij werkte destijds bij Philips afdeling audio consumentenapparatuur en regelde al snel het geluid van het koor. Omdat ‘WE’ met wisselende choreografieën werkt en men daarbij niet altijd in de gaten heeft wat voor consequenties dit voor de techniek heeft, staat hij soms voor uitdagingen die hij altijd met plezier en naar volle tevredenheid oplost.
Zijn ideaalbeeld is dat iedereen zingt met een druppelmicrofoontje en een oortje, zodat het mooie geluid van ‘WE’ nog beter over komt bij het publiek. Hij beleeft al 26 jaar veel plezier tijdens de optredens, vooral omdat alles wanneer het er echt toe doet altijd op zijn plaats valt. Dit zegt voldoende over de hechte band met WE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *