Creatief team

Dirigent

**Vacant** 

Tot 1 januari 2021 stond Vocalgroup WE onder begeleiding van dirigent Kevin Zwinkels en pianist Hans Vliegenthart.  Kevin en Hans hebben Vocalgroup WE inmiddels verlaten en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent/pianist die per 1 september 2021 beschikbaar is om het leukste koor van Rotterdam te begeleiden! 

Drummer

drummerHans Kuijpers

Hans is op 16-jarige leeftijd begonnen met slagwerkles op de muziekschool in Valkenburg.

Hij heeft gedurende zijn schooltijd in diverse bands gespeeld en is betrokken geweest bij de opbouw van een muzieksociëteit in Valkenburg en Maastricht. Na vele muzikale omzwervingen (o.a. een big band, allerlei Limburgse bands en diverse gelegenheids-optredens) is hij terecht gekomen in Capelle aan den IJssel. Hier heeft hij acht jaar gedrumd bij het ritmisch koor van de Sint Pauluskerk. Tegenwoordig hanteert hij de drumstokken bij Vocalgroup WE.

Technicus

remcoRemco Franke

Remco maakte in 1987 kennis met Vocalgroup ‘WE’. Hij werkte destijds bij Philips afdeling audio consumentenapparatuur en regelde al snel het geluid van het koor. Omdat ‘WE’ met wisselende choreografieën werkt en men daarbij niet altijd in de gaten heeft wat voor consequenties dit voor de techniek heeft, staat hij soms voor uitdagingen die hij altijd met plezier en naar volle tevredenheid oplost.
Zijn ideaalbeeld is dat iedereen zingt met een druppelmicrofoontje en een oortje, zodat het mooie geluid van ‘WE’ nog beter over komt bij het publiek. Hij beleeft al 26 jaar veel plezier tijdens de optredens, vooral omdat alles wanneer het er echt toe doet altijd op zijn plaats valt. Dit zegt voldoende over de hechte band met WE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *