Creatief team

Dirigent

KevinKevin Zwinkels

Kevin heeft de studie muziekdocent aan Codarts Hogeschool voor de kunsten in Rotterdam gevolgd, met als hoofdvak piano. Naast zijn studie deed hij ervaring op als pianist en koordirigent bij diverse koren. Verder geeft hij via de World Music Box-stichting workshops percussie in het hele land. Daarnaast geeft hij pianolessen via zijn  eigen bedrijf Key-Beats.

Pianist

Hans Vliegenthart

Hans maakt muziek sinds zijn 14e. Na enkele jaren pianoles en een jaartje conservatorium vond hij het beter om zijn eigen plan te trekken. Langzaam rolde hij de koren- en kerken-scene in.

Tegenwoordig is Hans een veelgevraagd pianist, bandleider en solozanger bij koren, praisebands, in kerkdiensten en bij andere bijzondere gelegenheden. Daarnaast geeft hij leiding aan Gospelkoor Rejoice uit Krimpen a/d Lek. Maar ook niet-christelijke muziek ligt hem goed: spelen op feestjes, meedoen in een popband of het muzikaal leiden van een musical gaan hem goed af. Verder geeft hij piano- en “stage performance”-les vanuit zijn eigen bedrijf Muziek & Meer.

Drummer

drummerHans Kuijpers

Hans is op 16-jarige leeftijd begonnen met slagwerkles op de muziekschool in Valkenburg.

Hij heeft gedurende zijn schooltijd in diverse bands gespeeld en is betrokken geweest bij de opbouw van een muzieksociëteit in Valkenburg en Maastricht. Na vele muzikale omzwervingen (o.a. een big band, allerlei Limburgse bands en diverse gelegenheids-optredens) is hij terecht gekomen in Capelle aan den IJssel. Hier heeft hij acht jaar gedrumd bij het ritmisch koor van de Sint Pauluskerk. Tegenwoordig hanteert hij de drumstokken bij Vocalgroup WE.

Technicus

remcoRemco Franke

Remco maakte in 1987 kennis met Vocalgroup ‘WE’. Hij werkte destijds bij Philips afdeling audio consumentenapparatuur en regelde al snel het geluid van het koor. Omdat ‘WE’ met wisselende choreografieën werkt en men daarbij niet altijd in de gaten heeft wat voor consequenties dit voor de techniek heeft, staat hij soms voor uitdagingen die hij altijd met plezier en naar volle tevredenheid oplost.
Zijn ideaalbeeld is dat iedereen zingt met een druppelmicrofoontje en een oortje, zodat het mooie geluid van ‘WE’ nog beter over komt bij het publiek. Hij beleeft al 26 jaar veel plezier tijdens de optredens, vooral omdat alles wanneer het er echt toe doet altijd op zijn plaats valt. Dit zegt voldoende over de hechte band met WE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *