Creatief team

Dirigent

Kaori Fornós Ohnuma   

“Als ik dirigeer dan voel ik de muziek in heel mijn lichaam. Vanuit dat bewustzijn maken we muziek vanuit ons hart en creëren we zo magie”

Kaori Fonrós Ohnuma (Barcelona 1985) is zowel componist als dirigent. Na het afronden van haar Bachelor Jazz Composition, is ze afgestudeerd als Master in Jazz Composition bij Conservatorium Codarts in Rotterdam waar ze tevens een minor Conducting heeft gevolgd.

In Kaori’s muziek zijn invloeden vanuit de jazz te vinden, maar ook uit de klassieke en popmuziek. Haar muzikale taal varieert van verhalend tot abstract en sfeervol.

Als dirigent haalt Kaori het beste uit de zangers en muzikanten naar boven tijdens hun optreden. Ze streeft naar de mooiste klanken, komende vanuit hart en het hele lichaam.

Drummer

drummerHans Kuijpers

Hans is op 16-jarige leeftijd begonnen met slagwerkles op de muziekschool in Valkenburg.

Hij heeft gedurende zijn schooltijd in diverse bands gespeeld en is betrokken geweest bij de opbouw van een muzieksociëteit in Valkenburg en Maastricht. Na vele muzikale omzwervingen (o.a. een big band, allerlei Limburgse bands en diverse gelegenheids-optredens) is hij terecht gekomen in Capelle aan den IJssel. Hier heeft hij acht jaar gedrumd bij het ritmisch koor van de Sint Pauluskerk. Tegenwoordig hanteert hij de drumstokken bij Vocalgroup WE.

Technicus

remcoRemco Franke

Remco maakte in 1987 kennis met Vocalgroup ‘WE’. Hij werkte destijds bij Philips afdeling audio consumentenapparatuur en regelde al snel het geluid van het koor. Omdat ‘WE’ met wisselende choreografieën werkt en men daarbij niet altijd in de gaten heeft wat voor consequenties dit voor de techniek heeft, staat hij soms voor uitdagingen die hij altijd met plezier en naar volle tevredenheid oplost.
Zijn ideaalbeeld is dat iedereen zingt met een druppelmicrofoontje en een oortje, zodat het mooie geluid van ‘WE’ nog beter over komt bij het publiek. Hij beleeft al meer dan 25 jaar veel plezier tijdens de optredens, vooral omdat alles wanneer het er echt toe doet altijd op zijn plaats valt. Dit zegt voldoende over de hechte band met WE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *