Creatief team

 • Kevin Zwinkels

  Kevin heeft de studie muziekdocent – met als hoofdvak piano – gedaan aan Codarts Hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Naast zijn studie deed hij ervaring op als pianist en koordirigent bij diverse koren. Verder geeft hij via de World Music Box-stichting workshops percussie in het hele land. Daarnaast geeft hij pianolessen via zijn eigen bedrijf Key-Beats

 • selenSelen Apaydin

  Selen studeerde in 2009 cum laude af aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Ze vervolgde haar studie tot ‘superieur virtuoos niveau’ in Parijs in La Schola Cantorum, waar ze samenwerkte met enkele wereldberoemde pianisten. Ze werd o.a. gevraagd voor uitvoeringen in het Concertgebouw, de Berliner Philharmonic Hall en de Doelen en voor internationale festivals (Leipzig en Salzburg).

  Ook trad ze op voor koningin Beatrix. Haar speciale voorkeur gaat uit naar de uitvoering van hedendaagse muziek en er zijn componisten die bepaalde werken speciaal voor haar hebben samengesteld. Als jong talent is Selen diverse keren verschenen in televisie- en radio-programma’s. Ook heeft ze diverse cd’s uitgebracht die nog steeds verkrijgbaar zijn.

 • drummerHans Kuijpers

  Hans is op 16-jarige leeftijd begonnen met slagwerkles op de muziekschool in Valkenburg.

  Hij heeft gedurende zijn schooltijd in diverse bands gespeeld en is betrokken geweest bij de opbouw van een muzieksociëteit in Valkenburg en Maastricht. Na vele muzikale omzwervingen (o.a. een big band, allerlei Limburgse bands en diverse gelegenheids-optredens) is hij terecht gekomen in Capelle aan den IJssel. Hier heeft hij acht jaar gedrumd bij het ritmisch koor van de Sint Pauluskerk. Tegenwoordig hanteert hij de drumstokken bij Vocalgroup “WE”.

 • remcoRemco Franke

  Remco maakte in 1987 kennis met Vocalgroup ‘WE’. Hij werkte destijds bij Philips afdeling audio consumentenapparatuur en regelde al snel het geluid van het koor. Omdat ‘WE’ met wisselende choreografieën werkt en men daarbij niet altijd in de gaten heeft wat voor consequenties dit voor de techniek heeft, staat hij soms voor uitdagingen die hij altijd met plezier en naar volle tevredenheid oplost.
  Zijn ideaalbeeld is dat iedereen zingt met een druppelmicrofoontje en een oortje, zodat het mooie geluid van ‘WE’ nog beter over komt bij het publiek. Hij beleeft al 26 jaar veel plezier tijdens de optredens, vooral omdat alles wanneer het er echt toe doet altijd op zijn plaats valt. Dit zegt voldoende over de hechte band met ‘WE’.