Heb je ook zo’n zin in Kerst? Doe dan mee met ons Kerstproject!

Vanaf woensdag 12 oktober 2022 staan de repetities van Vocalgroup WE weer in het teken van Kerstmis en bereiden we ons voor om op een aantal kerstmarkten op te treden.
Dit jaar bieden we ook niet-leden de mogelijkheid om met ons mee te doen. Gewoon omdat wij vrolijk worden van de Kerstoptredens en wij jullie daar graag deel van uit willen laten maken.

Heb jij zin om 2 maanden deel uit te maken van ons koor? Meld je dan nu aan.

Ons kerstrepertoire gaat van traditioneel naar pop, de meeste nummers zingen we 4-stemmig. We worden (ook tijdens de repetities) begeleid door pianist Raul en drummer Hans. De repetities vinden plaats onder deskundige leiding van dirigente Sabine.

We oefenen elke woensdag van 20.00 tot 22.15 uur in het Auris College, Malmöpad 60 Rotterdam.

Vind jij het leuk om mee te doen aan dit kerstproject?  Meld je dan aan bij info@vocalgroupwe.nl of via telefoon of whatsapp 06-12971988 (Petra). Om mee te doen aan het kerstproject betaal je eenmalig €50. 

De repetities vinden plaats op:
12 en 19 oktober
2, 9, 16, 23, en 30 november
7 december

Op 9 december treden we op tijdens de gezellige Kerstmarkt in Reeuwijk-dorp en op 16 december zingen we in Gouda tijdens Kaarsjesavond op de sfeervolle locatie het Weeshuis aan de Spieringstraat. Daarnaast zullen in de periode tussen 9 en 21 december nog 1 of 2 kerstoptredens plaatsvinden.

Het is niet erg als je niet aan elk optreden deel kunt nemen. 

Je krijgt van ons muziek die je zelf uit kunt printen (of op een tablet zetten). Tijdens de optredens mag je je map (bij voorkeur zwart) erbij houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *