Home

Welkom bij  popkoor Vocalgroup WE

Vocalgroup WE is een kleinschalig popkoor uit Rotterdam Oosterflank. Naast Pop-nummers zingen we ook musicalrepertoire. Ons popkoor bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste zangers en zangeressen die kwaliteit en plezier combineren. Het koor komt wekelijks op woensdagavond bij elkaar om te repeteren, onder leiding van en samen met onze dirigent Kaori en drummer Hans.

Popkoor WE treedt regelmatig op in wijkcentra, winkelcentra, verzorgingstehuizen, kleine theaters, korenfestivals etc. 

Heb je interesse om bij WE te komen zingen?

Kom dan tijdens een repetitie een keer kijken en luisteren!
Het koor repeteert iedere woensdagavond vanaf 19:45 uur – 22.15 uur in het Auris College, Malmöpad 60 in Rotterdam-Oosterflank.

Of meld je aan voor het Kerstproject! Van 25 oktober tot en met 13 december repeteer je mee ons en samen met de projectleden verzorgen we een aantal optredens!

Onze repetitieruimte ligt vlak bij winkelcentrum Alexandrium, goed bereikbaar met de auto of op 3 minuten loopafstand van metrostation Prinsenlaan. Voor de routebeschrijving, klik hier.

Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken en mee te zingen om te beoordelen of WE wat voor je is. Laat wel even weten dat je komt kijken (via mail of telefoon), dan kunnen wij rekening houden met je komst.

‘WE’  is te boeken!

Vocalgroup WE beschikt over een veelzijdig repertoire en heeft veel ervaring met optreden in diverse settings. Ook verzorgt WE ieder jaar diverse kerstoptredens, op kerstmarkten, winkelcentra en verzorgingstehuizen.  Daarvoor beschikken wij over een uitgebreid kerstrepertoire.

Omdat WE een kleinschalig koor is, hebben wij maar weinig ruimte nodig om op te treden. Neem voor de mogelijkheden om WE te boeken gerust contact met ons op.

Social Media

Vocalgroup WE is ook te vinden op Facebook. Like en volg onze pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en optredens van Vocalgroup WE.