Home

**corona update**

Oktober 2020 – In september 2020 hebben wij de repetities weer opgestart op een nieuwe -tijdelijke-  repetitie locatie in Capelle ad IJssel. Helaas zijn de repetities na de oplopende Corona besmettingscijfers begin oktober weer tijdelijk stilgelegd. Zodra het weer enigszins verantwoord is zullen de repetities weer worden opgestart. 

Hou onze website en de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Welkom bij Vocalgroup WE

Vocalgroup WE is een popkoor (pop en musical) uit Rotterdam Oosterflank met ongeveer 23 enthousiaste zangers en zangeressen die kwaliteit en plezier combineren. Het koor komt wekelijks op woensdagavond bij elkaar om te repeteren, onder leiding van en samen met onze dirigent, pianist en drummer.

We treden regelmatig op in wijkcentra, winkelcentra, verzorgingstehuizen, kleine theaters, korenfestivals etc. Eens in de paar jaar hebben we een groot optreden in een middelgroot theater. Hier werken we met veel plezier naar toe. Ons eerstvolgende groot optreden vindt plaats in 2021.
Naast zingen vinden we aankleding en presentatie ook erg belangrijk. Daarom worden onze optredens voorzien van passende choreografieën.

‘ WE’  is te boeken!

Vocalgroup WE beschikt over een veelzijdig repertoire en heeft veel ervaring met optreden in diverse settings. Ook verzorgt WE ieder jaar diverse kerstoptredens, op kerstmarkten, winkelcentra en verzorgingstehuizen.  Daarvoor beschikken wij over een uitgebreid kerstrepertoire.

Omdat WE een kleinschalig koor is, hebben wij maar weinig ruimte nodig om op te treden. Neem voor de mogelijkheden om WE te boeken gerust contact met ons op.

Heb je interesse om bij WE te komen zingen?

Kom dan tijdens een repetitie een keer kijken!
WE repeteert iedere woensdagavond vanaf 19:45 uur – 22.15 uur in het Auris College, Malmöpad 60 in Rotterdam-Oosterflank.

Onze repetitieruimte ligt vlak bij winkelcentrum Alexandrium, goed bereikbaar met de auto of op 3 minuten loopafstand van metrostation Prinsenlaan. Voor de routebeschrijving, klik hier.

Vanwege een evenwichtige leeftijdsopbouw van de leden krijgen zangers en zangeressen tussen de 30 en 50 jaar voorrang.

Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken en mee te zingen om te beoordelen of WE wat voor je is. Laat wel even weten dat je komt kijken (via mail of telefoon), dan kunnen wij rekening houden met je komst.

Social Media

Vocalgroup WE is ook te vinden op Facebook. Like en volg onze pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en optredens van Vocalgroup WE.