Home

Welkom bij Vocalgroup ‘WE’

Vocalgroup ‘WE’ is een zanggroep van ongeveer 20 enthousiaste zangers en zangeressen die kwaliteit en plezier combineren. We komen wekelijks bij elkaar om te repeteren, onder leiding van en samen met onze dirigent, pianist en drummer.

We treden regelmatig op in wijkcentra, winkelcentra, verzorgingstehuizen, kleine theaters etc. Eens in de paar jaar hebben we een groot optreden in een middelgroot theater. Hier werken we met veel plezier naar toe. Ons eerstvolgende groot optreden is gepland in 2020.
Naast zingen vinden we aankleding en presentatie ook erg belangrijk. Daarom worden onze optredens voorzien van passende choreografieën.

‘ WE’  is te boeken!

Vocalgroup WE beschikt over een veelzijdig repertoire en heeft veel ervaring met optreden in diverse settings. Omdat WE een kleinschalig koor is, hebben wij maar weinig ruimte nodig om op te treden. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Heb je interesse om bij WE te komen zingen?

Kom dan tijdens een repetitie (vrijblijvend) een keer kijken!
WE repeteert iedere woensdagavond vanaf 19:45 uur – 22.15 uur in het
Auris College
Malmöpad 60 in Rotterdam-Oosterflank

Je bent van harte welkom!

‘WE’ gaat voor een muzikale kerst!

In december staan maar liefst vier kerstoptredens in de boeken, dus we zijn druk bezig met het instuderen van een groot aantal sfeervolle kerstliederen (zie ook ons kerstrepertoire op deze site). Vind je het leuk om te komen luisteren? We treedt dit jaar ondermeer op tijdens de kerstmarkt in Vlaardingen op zaterdag 15 december. Deze sfeervolle kerstmarkt is gratis toegankelijk!

Social Media

Vocalgroup We is ook te vinden op Facebook. Like en volg onze pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en optredens van Vocalgroup WE.