Home

Welkom bij Vocalgroup WE

Vocalgroup WE is een popkoor (pop en musical) uit Rotterdam Oosterflank met ongeveer 20 enthousiaste zangers en zangeressen die kwaliteit en plezier combineren. Het koor komt wekelijks op woensdagavond bij elkaar om te repeteren, onder leiding van en samen met onze dirigent, pianist en drummer.

We treden regelmatig op in wijkcentra, winkelcentra, verzorgingstehuizen, kleine theaters, korenfestivals etc. Eens in de paar jaar hebben we een groot optreden in een middelgroot theater. Hier werken we met veel plezier naar toe. Ons eerstvolgende groot optreden is gepland in 2020.
Naast zingen vinden we aankleding en presentatie ook erg belangrijk. Daarom worden onze optredens voorzien van passende choreografieën.

‘ WE’  is te boeken!

Vocalgroup WE beschikt over een veelzijdig repertoire en heeft veel ervaring met optreden in diverse settings. Omdat WE een kleinschalig koor is, hebben wij maar weinig ruimte nodig om op te treden. Neem voor de mogelijkheden om WE te boeken gerust contact met ons op.

Heb je interesse om bij WE te komen zingen?

Kom dan tijdens een repetitie (vrijblijvend) een keer kijken!
WE repeteert iedere woensdagavond vanaf 19:45 uur – 22.15 uur in het
Auris College
Malmöpad 60 in Rotterdam-Oosterflank

Je bent van harte welkom! Laat wel even weten dat je komt kijken (via mail of telefoon), dan kunnen wij rekening houden met je komst.
Onze repetitieruimte ligt vlak bij winkelcentrum Alexandrium, goed bereikbaar met de auto of op 3 minuten loopafstand van metrostation Prinsenlaan. Voor de routebeschrijving, klik hier.

Vocalgroup WE heeft op dit moment plek voor met name (hoge) sopranen, tenoren en bassen, maar ook alten zijn welkom.

Social Media

Vocalgroup WE is ook te vinden op Facebook. Like en volg onze pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en optredens van Vocalgroup WE.